Nikeskor och antagningsbesked

Det blev en bra torsdag.
Hittade ett par skitbra skor på Runners Store (före detta Löplappet i Kristianstad) som jag fick testat ut ordentligt så nu ska det väl funka. Ska hämta dem imorgon så imorgon kväll blir det ut en lång runda :).

Teckningslektionen var väl också okej, redovisningen gick bra och sedan gick jag loss på silkespappersbollar och tapetklister :). Kom på efteråt att det nog var min sista lektion på plats någonsin... Alla kurser jag sökt (och kommer söka) kommer vara på distans (troligtvis). Hm, undrar hur avsocialiserad man blir av det...nä skämtåsido det ska nog gå bra. Jobbar man i affär blir man nog inte avsocialiserad.

Jepp jag ska in och jobba imorgon. Verkar som det blir mycket att göra men är två imorgon och det är skönt. Innan jag ska in och jobba (börjar 14) så ska jag tvätta mellan 7 och 12 och sen hämta skorna som sagt. Det blir fullt upp imorgon således...

Nu håller jag på och städar här hemma men tog en liten paus. Funderar på om jag ska ut och gå en runda ikväll. Mitt schema säger ja men jag var så himla trött när jag kom hem att jag tvekade. Det verkar dock vara ganska skönt väder ute nu så en 30-40minuter kanske iaf. Hade tänkt ut och gå en sväng när jag tvättar imorgon förmiddag men kan ju bli en mellanrunda då också. 2 dagars träning (120 minuter) uppdelade på 3 pass blir 40 minuter i varje så kan ta 40 min ikväll och 40 min imorgonförmiddag och imorgon kväll.

Har äntligen fått mitt antagningsbesked också nu btw :). Kom in på Företagsekonimi - projekt som arbetsform (7,5 hp), Att mötas på arbetsplatsen I (7,5 hp) och Grafisk teknik (7,5 hp). Så det verkar bli en nice sommar :). Har fått mitt preliminära jobbschema också och det ser bra ut.

Nä, dags att städa spisen, annars får jag bannor av älsklingen när han kommer imorgon kväll... :P

Postat av: Tesse

Vad hände med de gamla skorna då, fick du lämna tillbaka dem? kram

2011-05-06 @ 11:23:04

Gör mig superpepp :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0