Februaris träning



Antal minuter tränade i februari: 1726
Minuter per vecka i snitt: 431 min
Minuter om dagen(snitt): 62 minuter

Tja dagssnittet är ändå hyfsat. Jag skyller fortfarande på mina sjukdomsveckor :P
Mina överarmar har sedan 29 januari minskat 4 cm och mina lår har minskat 2 cm. Låter kanske inte så mycket men på en månad bara är det nog ganska ok. Nu har jag ju kommit igång ordentligt med styrketräningen också så hoppas på nästan lika mycket i mars. 

Varför kommer min träning i mars bli bättre än i februari?
- Jag har redan varit sjuk nu så *peppar peppar* kommer jag inte bli det inom en snar framtid igen.
-  Nu är jag superpepp på gymträningen igen och älskar att vara helt slut!
- Vem vill inte gå ut på en massa promenader nu när våren kommer?
- Nästa månad Ska jag ha mer träningsminuter än brorsan (han slog mig med en timme denna månaden):P ;)!


Önskvärd lunchpaus i grymt knepig dag

Dagen började bra med en 50 minuters lång powerwalk. Gick ju innan frukost så vart väldigt hungrig efter halva rundan menmen kom i mål i vilket fall.

I förmiddags städade jag lite och började plugga så smått. Programmering är verkligen klurigt och inget jag känner för att ta några extrakurser i precis...blir helnöjd bara jag klarar av denna.

Inne i lunchpausen nu och har slängt i lite tvätt. Blir nog en lite promenix till innan jag börjar plugga igen för vädret är i alla fall mys just nu :). Sen blir det databasläsning en stund och försök till fler övningar. Inte superintressant kanske...

Mina viktmål framöver

Har med inspiration från en tidning gjort upp en plan över var jag vill vara viktmässigt i slutet av varje månad och vilka belöningar jag ska unna mig själv om jag uppnår det. Vartannan belöning handlar om att köpa ett klädesplagg (köper faktiskt inte så mycket kläder nuförtiden) och varannan är lite större, tex turrida Islandshäst eller få massage.

Första målet är satt till slutet av mars (2a april egentligen, måndagen i den vevan), om ganska precis en månad. Då vill jag ha plockat bort de sista kilona ner till 80. Det blir 3,4 kg som ska bort... Blir 5 veckor och i snitt 0,68 kg i veckan. Tja...det ska väl gå men det blir nog på håret. Jag har dock ganska stor tilltro på möjligheten pga sockerfastan jag är inne i och som funkar väldigt bra :)

Idag har det varit en riktigt bra dag, både mat- och träningsmässigt. Har ätit rätt, lagom och bra och fått hela 160 minuters träning :)! Imorgon blir det massa plugg, städning och tvätt men ska hinna med en promenad i alla fall. Blir nog en promenad på lunchen och en på eftermiddagen med mamma sen. Kan jag komma upp i knappt 2 timmar är jag helnöjd. Är sista dagen på februari imorgon och ligger några minuter bakom brorsan i antalet träningsminuter så ska satsa på så mycket träning jag bara hinner imorgon ;).



Ett par bilder från The Studio i höstas. Min sista belöning, som blir då jag är helt färdig (förhoppningsvis i höst någon gång som senast) är att åka tillbaka och ta ännu bättre bilder :).


Puh puh pust!

Idag blev det riktigt tufft pass på gymmet. Konstigt egentligen för jag var inte alls sugen på att åka in och träna när jag gick upp. Nu i efterhand känner jag ju mig därför helnöjd:)! Det blev 65 min styrka (ben, mage och armar), 21 min rodd (3 km i lagom takt) och 30 min crosstrainer. Man känner sig verkligen helgrym när man har klarat av sitt pass. Nu har jag ju dessutom ökat mina pass till två timmar så känner mig extra bra nu ;).

Nu är det ganska precis bara 4 veckor kvar tills min ryggvila är över och ska bli himla skönt att få komma igång med lite löpträning. Ska också försöka gå på lite mer konditionspass på gymmet då, tex Just Dance och Zumba. Få in mer variation i träningen.

I eftermiddag blir det att sitta med programmering. Göra en massa övningar i boken och försöka få koll på min nuvarande del i grupparbetet.

Ikväll blir det dagens promenix med mamma, lufta massa snack :)

Invägning vecka 9

Startvikt: 111,2 kg
Målvikt: 68 kg

Nuvarande vikt: 83,2 kg
Viktnedgång: +/- 0 kg
Viktnedgång totalt: 28 kg

BMInedgång: 10,1

Kvar till mål 3: 3,3 kg
Kvar till målvikt: 15,2 kg

Ja jag hade ju inte gått ner något sedan invägningen vecka 7, som jag trodde, men det var banne mig nära. Jag hade däremot gått ner 0,8 kg sedan förra veckan (då jag vägde 84 och hade gått upp 0,8 den veckan). Att jag lyckades gå ner nästan 1 kg denna veckan är väldigt bra :). Min plan att gå ner 1 kg /2 veckor gick dock inte denna tvåveckorsperíoden men det hade sina anledningar. Första veckan var ju varken bra mat- eller träningsmässigt pga sjukdom så den sket sig ju lite. Därför himla skönt att jag kunde reparera hela skadan nu.

Och nu kör jag på igen så kanske jag kan ta in det jag tappat i tid kommande två veckor. Enligt min viktplanering är jag nu nämligen 0,7 kg efter :(. Menmen, det krävs bara några bra veckor nu så har jag tagit igen det snart.

Idag blir det ut på en mysig (om vädret håller i sig) morgonpromenad. Sedan in och ha skypemöte med projektgruppen. Får se hur länge det håller på men det som är bra är ju att man kan plugga annat samtidigt då också.

Försökte sitta och se på Oscarsgalan inatt förresten. Började titta då sändningen började 23.00 men det var ju bara onödigt dravel då och den "riktiga" röda matten showen börja inte förrän 01.00. Sen skulle inte galan börja förran 02.30. Aja, kort sagt: Jag gick och somnade på direkten vid klockan 2 ungefär. Känns lite halvtradit att ha varit uppe ända till dess i onödan och nu är hyfsat trött om man säger så. Menmen, får hitta ett par timmar i eftermiddag då jag kan sova.

Träning vecka 8


Denna veckan kunde jag ju äntligen köra på för fullt igen och det var himla skönt! Väl timat var vädret väldigt mysigt nästan hela veckan så det var ganska lätt att komma ut på promenader. 70 % av veckans träning är kondition och det måste jag vara himla nöjd med. Speciellt med tanke på att jag vet hur väl styrkepassen har tagit. Både i tisdags och idag hade jag hårdträning på gymmet. I torsdags fick jag åka iväg och hämta min nya dator så där blev det bara en 30 min. Men idag var jag på gymmet och träna i 2 timmar (minus 10 min):).

Körde 30 min benstyrka, 20 min rodd, 30 min armstyrka och 30 min crosstrainer. Var helt slut efteråt (och mäkta stolt) och höll nästan på att ramla mig nerför trappan på väg ut från gymmet. Benen bara vek sig!

Har kommit fram till att jag, då jag är i gymmet på helgerna, ska ta ett tvåtimmarspass (och kanske i veckorna också) för det passar ändå hyfsat med bussarna.

Imorgon är det invägning och mätning och får se hur det går. Har ändå en helt ok känsla inför det eftersom sockerfastan började i onsdags och jag har verkligen bättrat hela min mat sedan dess. Plus att jag haft bra träning också. Jag kanske inte har gått ner om man jämför med förra riktiga invägningen men jag har säkert gjort det om jag jämför med i måndags. Och det kommer nog ge en extra skjuts i självförtroendet och framtida pepp. Att om jag äter så bra som jag gjort sen i onsdags och har 3 sådana hårdträningspass på gymmet (plus powerwalksen då) så kan jag fortsätta gå ner :).

Aja, nu blir det snart att dra hem till huset (jag har ju inte 9an) och försöka kolla på Oscarsgalan. Sen invägning imorgon :)


Väldigt nära max på dagens träning, duktigt :)

Idag fick jag ett helt fantastiskt pass på gymmet. Var inne till åtta och satte igång tio över. Ökade alla mina vikter på maskinerna och hantlarna och var trött överallt då jag satte igång med crosstrainern. Eftersom jag inte fick ett helt ok pass med nivå 11 varken förra eller förr förra veckan så fundera jag först på att köra denna veckan med på nivå 11 men tänkte att ska jag köra fullt ut är det lika bra att göra det ordentligt. Så jag tog nivå 12. Och tog 40 minuter, längre än jag kört någon gång på nivå 11.

Redan efter 8 minuter kände jag att jag var jättetrött och funderade på om jag skulle palla 40 min. När det stod på 27 funderade jag på att stanna på 30. Men sen såg jag en bild framför mig hur glad jag skulle känna mig om jag klarade av hela 40minuterspasset på nivå 12 och fick extra ork av det. Sedan insåg jag med att; ok jag kanske skulle bli skittrött men jag skulle inte stupa iaf och då var det inget annat alternativ än att köra på.

Fy tusan vad trött jag blev och svetten bara rann av mig. Men fy sjutton vad stark jag kände mig! Tänk att få två sådana pass till denna veckan (torsdag och söndag), vad härligt det skulle kännas. Det kändes nästan som det var första passet på gymmet som jag verkligen kände att jag låg väldigt nära max. Visst har jag testat mig själv ordentligt innan med men igår tog jag verkligen i och testade mig själv på max hela tiden och tog verkligen så mycket jag pallade på crosstrainern.

Plugget idag har inte gått som jag tänkt. Självstudien funkade inte alls så ska ta den en annan dag. Sedan var jag hur trött som helst när jag kom hem också och hade en grym huvudvärk så fick lägga mig och vila en sväng. Sen unnade jag mig faktiskt en semla idag med. Jag och en grupp ur ungdomsgruppen ska välja att ha sockerfasta nu under fasteperioden så det i kombination med att jag har hårdare träning kommer nog vågen att visa bra siffror snart igen :)

Twitter: laugh_moore

Nu var dagens pluggpass 1 av 3 avklarat. Härligt när man kan bocka av och lägga undan (och ta en paus!). Nu blir det att ligga och vila en liten stund tills <3 kommer hem på lunch. Sen blir det lunch och promenad innan jag fortsätter med pass 2 klockan 14.00.

Ni som vill kan förresten följa mig på twitter nu. Finns på laugh_moore och kommer försöka lägga in mina träningstips, måltider och sådant där så att jag/de som vill lättare kan hålla koll på vad jag äter. Och lägger jag dessutom ut det officiellt så hindrar det en från att äta något dåligt, det är ju pinsamt att skriva ;).


Sockerfastan börjar på onsdag, då ska det bli ordning

Nej dagens mellaninvägning blev inte alls vad jag hoppats :(. Aja, lite upp och ner får man leva med och jag var väl inte förvånad egentligen. Träningsmässigt blev ju inte förra veckan alls bra och matmässigt var det ingen höjdare heller. Hur som helst är det bara att ta nya tag nu. Nu är jag ju helt frisk och kan hårdträna igen. Dessutom börjar fastan på onsdag och ska hänga på en sockerfasta. Blir en lång tid utan socker då men det mår jag nog bara bra av (iag gör vågen det ;)). Ska unna mig en riktigt god semla imorgon och sen är det stopp.

Idag blir dagens träning (förutom morgonens powerwalk) en 60 minuters powerwalk på lunchen. Är riktigt soligt väder idag så blir nog en härlig runda. Skönt när det är så, brukar ju ha ganska svårt att komma igång med träningen på måndagen annars. Men idag blir det nog riktigt härligt :).

Aja, nu är det snart dags att ta itu med skolarbetet. Blir lite föreläsningar om layout och så idag. Först lite mellis och diskning dock.

Träning vecka 7

Tja 278 mintuers träning blev det denna veckan... Inget vidare verkligen menmen, får ta tag i det från och med imorgon när jag nu är frisk igen och har bra koll på (inte för jobbigt) skolarbete denna veckan som kommer. Avslutar dagen med Så ska det låta och sen ska jag nog lägga mig ganska snart.

 

Har mellaninvägning imorgon. Har faktiskt ingen aning om hur det ska gå men har inte en alltför dålig känsla i alla fall. Kommer dock inte att publicera den vikten utan blogginvägningarna (de "riktiga" invägningarna) är varannan vecka och blir därmed inte förrän den 27 februari. Det är himla skönt nu att ha två veckor på sig. Skiter det sig (eller iaf bara går halvbra) den första veckan kan man rätta till det ganka bra den andra.


Kosthållningen

Har fått förfrågan om mina kostvanor och insåg att det var ett tag sedan jag skrev något ordentligt om det så here we go.

I början av min resa, förra året, var jag inte den som räknade stenhårt på kalorier. Jag gick ner ändå. Nu är jag lite tillbaka på det. Inte för att jag äter dåligt och inte vill veta utan för att jag i längden inte klarar av att hålla koll på det och föra in det varje mål jag äter. Jag har lärt mig så mycket om mat hit och dit det här året och räknar alltså inte kalorier stenhårt just nu. Jag vet vad som är bra mat och vad som är sämre. Jag vet vad man bör få i sig varje dag. Hade jag räknat ut det hade det någon dag varit under 1500 kalorier och någon dag över. Det skulle ha jämnat ut sig. Det viktiga är att jag mår bra över maten. Jag känner att jag har såpass bra koll att jag inte behöver ha stenkoll på det just nu (det är så mycket annat jag måste ha koll på).

För att beskriva min mat just nu kan man säga protein och bra kolhydrater. Det är alltså inte så att jag skippar kolhydrater helt och hållet (jag har testat LCHF och det funkade inte för mig) men jag äter bara de bra formerna av det. Istället för exempelvis potatis, ris och pasta som tillbehör till maten så äter jag antingen mer protein eller mer sallad.

Ett exempel:

Frukost:
2 kokta ägg (mättande och bra med protein)
1 portion havregrynsgröt (mättande och bra med energi, bra start)
1 glas mjölk

Mellanmål:
1 st proteinshake el. 2 frukter (shaken blir det efter gymträningarna eller en tuff power walk)

Lunch: (kommer ofta i samband med träning, därav kolhydraterna)
1 banan
1 tallrik mjölk/fil och kellogs AllBranflingor

Mellanmål: (lite "fikastuk" men ändå bra grejer)
50 g vaniljkesella
50 g frysta hallon el. 10 g nötter

Middag:
200 g hemmagjorda biffar med vitlök, chili och lite philadelphiaost (mer protein i middagen, kan bytas ut mot 200 g kyckling/fisk etc)
sallad, gurka, paprika

Sedan har jag också mina dåliga dagar då det slinker ner en chokladbit men jag jobbar verkligen på att få bort det!

Tillbaka i statussfären

Då vart man tillbaka i bloggosfären efter en tuff vecka. Jag är äntligen (nästan) frisk nu och har bara lite förkylning och hosta kvar men har inte kunnat träna så hårt i veckan vilket jag inte alls är nöjd med. Det har blivit lite promenader och två ganska lugna pass på gymmet så jag är igång i alla fall även om jag inte har kunnat köra så hårt som jag velat. Det ska det dock bli ändring på från imorgon då en ny (frisk?) vecka tar sin början.

Veckan som gått har det varit väldigt mycket med plugget också så jag har inte velat sitta vid datorn mer än nödvändigt. Igår fick jag dock äntligen lämnat in det sista av veckans skolarbete. Fick dessutom gjort det i såpass god tid att jag fick tid att städa en del med, så slipper jag ta allt idag. Inte för att jag inte har saker att göra idag också... Ska städa färdigt, försöka hitta en tvättid, veckohandla och lägga schemat för nästa vecka. Har sett att det är riktigt mycket plugg då med så det krävs lite planering för att allt ska gå ihop...



Invägning vecka 7

Startvikt: 111,2 kg
Målvikt: 68 kg

Nuvarande vikt: 83,2 kg
Viktnedgång sedan sist: 0,3 kg
Viktnedgång totalt: 28 kg

BMI-nedgång: 10,1

Kvar till mål 3: 3,3 kg
Kvar till målvikt: 15,2 kg

Hm, på två veckor har jag gått ner 0,3 kg...Tja det är ju inte precis något superresultat... Men på något underligt sätt är jag inte speciellt besviken heller. Jag låg i framkant med mina planer på hur mycket jag skulle väga de olika veckorna och den planen håller jag ändå, tack vare det. Visst hade det varit kul att fortsätta gå ner mycket men de här veckorna har det inte varit möjligt. Det började helt okej men sen i tisdags kväll blev jag ju sjuk och har inte kunnat träna alls sedan dess. Plus att min matmotivation de senaste veckorna inte har varit den bästa.

Nu ska det dock bli ändring! Förkylningen är på väg bort så nu kan jag ut och gå med fart igen och gymmet väntar imorgon, även om det inte blir ett så tufft pass som jag önskat, pallar nog inte det. Och maten bara måste börja funka igen nu! Har bara 3,3 kg kvar innan jag är under 80 kg och kan jag bara komma in i det flytet jag hade i början av året borde jag snart vara där.

Det blev som sagt inte mycket ner dessa två veckor men är himla glad att jag inte gick upp något i alla fall. Då hade det ju känts som man var inne på ännu tidigare veckor och sabbade/gjorde dem ogjorda genom att gå upp. Aja, nu var det inte så.

Idag blir det hem och sätta igång med ett rapportskrivande. Det är i stort sett det enda plugg jag har denna veckan. Med det säger jag inte att det inte kommer bli jobbigt för det blir det nog men jag behöver inte bli distraherad av något annat jag måste göra. Vid lunch blir det ut på en timmesrunda så hoppas att det mysiga vädret håller i sig :). Sen blir det en sväng in till stan ieftermiddag/kväll för lite inhandling av diverse presenter och för att möta <3 som kommer hem från Malmö ikväll.

Fruktar mellaninvägningen + har panik i plugget

Puh, denna här dagen har inte alls gått som planerat. Gymmet uteblev eftersom jag fortfarande har feber, sen blev det inte så mycket plugg idag som jag tänkt. Det är fruktansvärt frustrerande när jag kommer mer och mer back och får ta till helgen till plugg, om jag ens orkar då. Mina förkylningar brukar börja med en dags feber men nu har den pågått två dagar och känner mig inte precis piggare :(

Har en mellaninvägning imorgon och känner mig inte alls sugen på den, bara känner att det har gått dåligt. Så det är himla skönt att jag låg såpass bra före i min viktmålsplanering som jag satte upp för några veckor sen. Men denna veckan har jag både misskött maten och dessutom varit sjuk och missat två dagars träning. Det är inte alls någon bra kombination :(. Har som sagt bara mellanvägning imorgon för inrapportering till en utmaning men ska satsa hårdare på den på måndag och "räkna" den som min riktiga.

Aja, nu får det bli sängen. Blir en liten sovmorgon imorgon och sedan åka med <3 till stan då han ska åka hem över helgen. Kommer bli himla tomt här då :(. Han har verkligen tagit hand om mig dessa dagar jag varit sjuk <3<3<3

Min inspirationskälla

Jag har länge funderat på vad det var som slutligen drog i nödbromsen och tog tag i mitt liv. Vad var det som till slut fick mig att fundera och förändra mig? Nu börjar jag få en aning om vad det var som fick mig att orka.

Just nu känner jag nämligen att matmotivationen (orken att äta rätt och inte onyttigt) börjar svikta. Det har blivit lite för mycket "bara-unna-sig-choklad" exempelvis och jag känner verkligen lite frustration över det. Vill verkligen hitta tillbaka till full motivation och finna min inspiration.

Jobbiga stunder, kvällar då jag inte kan sova, så brukar jag ofta ta fram min mobil och se på en massa foton på min lilla systerdotter Miranda. Det härliga leendet, gosiga ansiktet och härliga skrattet i filmerna är så underbart. Stoltheten i hennes ögon på filmerna då hon går helt själv är omisskänlig. Varje gång jag ser på det blir jag helt varm inombords. Jag känner verkligen att jag vill kämpa mer och hårdare för att hon ska vara/bli stolt över mig.

Jag startade min resa den 24 januari 2011. Miranda föddes i slutet av 2010. Själv tycker jag inte att det bara är ett sammanträffande. Du får ursäkta Mathias men din kärlek känner jag mig ändå ganska säker på. Din kärlek har jag vunnit. Men kärlek från ett litet barn måste man förtjäna och jobba för att göra det.

Moster saknar dig så mycket min lilla skrutt. Älskar dig så mycket <3. Du är min största motivation, inspiration och glädje och hoppas att du vet hur älskad du är.

Hemsk natt :(

Blev trött ganska tidigt igår kväll då jag satt med bilderna så fick lägga mig vid elva utan att vara färdig. Sen har jag minne av att jag legat och vridit mig och fryst något så in i fram till jag vaknade vid två. Var inte alls trött utan bara seg. Hade skallabank, frös utanför täcket och svittades under det. Aja, tog tempen och insåg jag fått feber. Tog ett par alvedon men somnade inte om förrän vid fyra. Så himla tradit :(

Aja, nu upp och på't igen. Hade 37,2 när jag vaknade men känner att det nog stigit lite nu så får ta det lugnt idag...Blir sitta inne och plugga, sen ut och gå någon runda under dagen.

Halsen är på väg att slemma ihop :(

Denna dagen har verkligen varit givande. Började med att unna mig en liten sovmorgon och inte åka in till gymmet förrän fem över nio. Hade vaknat till inatt och känt att halsen började slemma igen. Inget vidare och tog ett tag innan jag kunde somna om. Sen kände jag mig halvvarm i morse men ingen feber och inte jätteförkyld heller. Blir det värre under morgondagen får jag se om det blir gym på torsdag för ikväll känner jag mig jättehängig och har skitont i skallen :(.

Gymmet idag gick jättebra fast jag var seg. Struntade i rodden dock och tog 65 minuters styrketräning och sen 30 minuter på crosstrainern. Hade nog orkat mer och hunnit mer men kände att eftersom jag höjde till nivå 11 idag så tog jag det lite lugnt.

Efter gymmet blev det en studieträff hos en av kursarna och vi diskuterade vårt kommande grupparbete. Gick bra, vi kom fram till det vi skulle men det var stunder jag inte alls hängde med i programmeringsspråket. Hoppas jag ska snappa upp det då jag börjar kolla mer noggrannt i den boken på torsdag.

Ikväll blir det att sitta med bilderna (logotyper och visitkort) till grafisk design uppgift 2 så jag har den delen av uppgiften klar så fort som möjligt. Det ska inte lämnas in förrän nästa torsdag så har tid på mig men vill få tid till programmering och rapporten om sociala medier också. Det i grafisk design har jag ändå hyfsad koll på så känns onödigt att slösa tid på den.

Träningen imorgon blir en långpromenad (60 minuter eller mer) och plugget att sitta med min hälsokurs och göra del 3 av 3 till inlämning 1. Det är mycket att göra nu men gillar det :). Då har jag inte så mycket tid att tänka, må dåligt och småäta utan bara fokusera på det jag ska.

Nu blir det en 3o, lite kesella och illustrator.

Sovmorgon till halv nio, ren lyx :)

Veckan har börjat helt okej om jag får säga det själv:). Jag hade ju ingen invägning i morse så kunde ta mig en sovmorgon ända till halv nio, härligt! Sedan det som jag hade planerat att göra klockan halv tio hade jag redan gjort så jag kunde gå på skolarbetet (som egentligen inte var planerat förrän 14.00) på en gång och nu är mycket av det färdigt:). Att hålla tiden på mitt plugg har jag gjort ett tag men det är skönt att nu vara lite i förväg :).

<3 åkte in en sväng till stan så jag ska passa på att läsa lite och sen sätta i Mamma Mia (eller något liknande) och städa rundor här hemma. Vi fick plockat det mesta igår så blir mest lite dammsugning och badrumsstäd idag. Himla skönt att hinna göra det utan att det tar tid från plugget. I eftermiddag blir det en promenad med mamma och  sen läsa en del och sammanfatta kurslitteratur. En del kvar att göra idag alltså men känns ändå helt lugnt.


Träning vecka 5

 

Blev ca 670 minuters träning denna veckan. Väldigt nöjd med tanke på med att det inte känts som så länge. Har, trots kylan och snön, blivit en hel del Powerwalks och styrketräningen har också blivit bra, tre längre pass där. Denna veckan har jag varit uppe i nivå 10 på crosstrainern och nästa vecka ska jag således upp i nivå 11... Huh, får se hur det går men är härligt när man står där och trampar och trampar. Ska även lägga in 5 minuter i skidmaskinen varje pass också och behöver då korta crossen till 30 minuter från 40. Lite kortare visserligen men ska ju variera träningen och ordna nya pass med jämna mellanrum så det blir nog bra.

Imorgon hade jag tänkt ta och "mellanväga" mig men skjuter på det några dagar. Blev både hemmagjord pizza, ett par kanelbullar och marängsuisse i slutet av veckan så känner inte jag vill börja nästa vecka med en kalldusch... Satsar på hårdträning istället. Imorgon blir det en powerwalk. På tisdag är det dags att besöka gymmet igen. Ska på studieträff sen klockan 1 i stan så kan dels ta mig lite sovmorgon och åka in vid 8 istället och sen köra längre och hårdare pass också. Härligt :)!

 


Halvvägs idag

Har startat dagen väldigt ambitiöst och gått igenom 5 olika föreläsningar som låg på lärplattformen. Blev mycket skrivande så sitter och fryser om händerna (fattar inte att de alltid blir iskalla när jag suttit en stund vid datorn..).

Nu blir det en liten lunch och sen ut och gå. Tog bara en 15 minuters promenad i morse så får bli 1 timme och 15 minuter nu och jag ska hålla planen. Kör nog min magträning innan jag sticker ut också så jag blir klar med all träning för dagen nu.

Väl hemma blir det att börja kolla på programmering. Fasar lite inför det då jag aldrig sysslat med sånt innan menmen... tur man har skype så man kan lufta sina frustrationer etc med kursarna emellanåt. Sen blir det att sammanfatta de 4 kapitel som jag läste igår också. Känns ändå som jag har koll på dagen och att det kommer gå ihop sig i slutändan. Det som jag trodde skulle ta mest kraft var föreläsningarna men nu är de ju gjorda i alla fall.
Aej nu blir det något i magen och en tjocktröja på kroppen också.

RSS 2.0