Träning vecka 30


Tja, det var bättre än förra veckan men ändå ingen höjdarvecka träningsmässigt. Nu när den intensiva jobbperioden är över ska det dock bli ändring på det. Har 4 stycken gympass inplanerade nästa vecka (måndag, onsdag, fredag och söndag) och de andra tre dagarna blir det promenader. Det var länge sedan jag tog en hederlig promenad i träningssyfte faktiskt. På senare tid har det mest varit för jag skulle förflyttat mig. Aja, bra att det ska sluta regna för ett tag nu i alla fall så man dessutom har lust att gå ut och gå.

Invägning imorgon och jag måste säga att jag är lite nervös. Jag smygvägde mig i fredags för att veta hur jag låg till innan helgen men i helgen har det blivit minimalt med träning och så. Har i och för sig ätit okej men ändå.. Känns som det kan gå hur bra som helst i veckan men sedan åker jag ner till Malmö och slöar till varannan helg och då går man back lite. 2 steg fram och 1 tillbaka en sådan vecka ungefär...


Impulser kan rulla ända till Hanaskog och tebax

Det har varit riktigt mysigt väder idag och det har fått mig att träna lite mer än jag planerat... Skulle ju åka in till Kristianstad och träna i förmiddags men jag var klar till bussen i så god tid och kände inte för att sitta där nere och vänta (och få massa ont i ryggen) så beslutade mig för att cykla till nästa hållplats, ställa cykeln där, åka till stan och träna och sedan cykla därifrån och hem.

Kort och gott. Vände cykeln och cyklade de 4,5 km till Hanaskog, hoppade på bussen där istället och åkte in och tränade. Ökade vikterna på nästan samtliga maskiner och tog 5kg hantlar istället för 4 kg. Sedan körde jag ett 30 minuters fettförbränningsprogram på crosstrainern och brände typ 320 kcal. Innan jag gick till bussen gick jag inom Stadium och Team Sportia och letade efter snyggare träningsbyxor men antingen var de för dyra (399 kr...) eller hade de för tight passform så jag inte ens försökte dra upp dem hela vägen.

Sedan bussen tillbaka, av i Hanaskog och cyklade sedan hem igen. Då var jag så himla hungrig så då ångrade jag ju klart min förmiddagsimpuls menmen, hem kom jag i alla fall och nu har jag fått lunch också. Känner mig riktigt effektiv och duktig med dagens träning:). Nu sitter jag och ska göra klart lite opponeringar på företagsekonomin. Lagom tråkigt sätt att fördriva en ledig eftermiddag på :P. Aja, kroppen är typ död så orkar inte göra mycket annat i vilket fall. 1 av 3 opponeringar klar nu så sen blir det att ta det lugnt. Skittrött i skallen nu så blir i säng tidigt ikväll. Lite städa och diska först bara. Sen ett bad med.

Det går bra på jobbet när man glömmer äta :)

Det var verkligen fullt upp på jobbet idag så glömde till och med att äta. Först skulle de komma och hämta all kartong så jag satte upp den i affären men sen hann alla nya varor komma innan den hämtades så vart smockat i affären i en halvtimme typ... Sen blev det en himla massa att märka och packa upp. Samtidigt som man skulle ta hand om alla kunder och hjälpa dem. Snacka om att man märkte det var löning idag...

Glömde som sagt bort att äta, även om magen påminde en...efter ett tag så hade knorrandet lugnat sig och hungern gått över så kunde hålla på till stängning utan problem. Det gjorde ju att jag knappt ätit något alls idag och kunde lyxa till middagen lite. Blev lite tacos (2 tacoskal, ca 100 kcal ;)) och caschewnnötter. Ligger ändå ett par 100 kcal back idag så blir någon macka lite senare.

Imorgon blir det upp lagom tidigt, typ vid 8. Sen åka in och träna och sedan plugga från jag kommer hem tills jag är klar med den planerade uppgiften. Sätter jag mig bara och tar tag i den ordentligt från början bör det inte ta mer än ett par timmar. Sedan kan jag fortsätta med cykelrundeplaneringen och kanske kolla på nästa plugguppgift. All logi är spikad till cykelturen nu iaf, förutom en camping jag ska ringa och boka istället för maila. Så nästa grej blir väl att öppna en sidoblogg till denna med inriktning på cykelturen. Sedan försöka göra mina suddigt vägar på de utskrivna kartorna lite tydligare, planera vad och hur vi ska äta och planera vad man ska ha med för kläder och så. Nästa vecka blir det nog att fixa cykelbyxor, handskar och ny hjälm.

Men ikväll tar jag ledigt. Ska se om det är något bra på tv och mysa ner mig i soffan. Inget jobb imorgon ju och drack en energidryck vid 7 så vet av erfarenhet att jag inte kommer kunna somna innan elva i vilket fall.. :P

Invägning vecka 30

Startvikt: 111,2 kg
Målvikt: 68 kg

Nuvarande vikt: 91,5 kg
Viktnedgång sedan förra veckan: 0,5 kg
Viktnedgång totalt: 19,7 kg

BMInedgång totalt: 7,1

Kvar till mål 2: 1,6 kg
Kvar till målvikt: 23,5 kg

Hm förra veckan var ett halvkilo bra och mycket för mig, denna veckan var det bara fruktansvärt surt :(. Det har känts bra och sett bra ut så fattar inte att det inte blev mer. Det är så surt när det fattas så lite, 3 hekto, till 20kilosmarkeringen. Det hade varit lättare och jämnare "20 kilo på ett halvår" än "19,7 kg" på ett halvår". Hm.

Träning vecka 29



Ja jag säger ju inte att det har varit en supervecka träningsmässigt men det blev bättre än förra veckan. Sedan så skyller jag på att jag har jobbat en hel del och inte hunnit träna mer, fast har ju märkt att det är ganska bra träning att vara på jobbet också så sörjer inte så mycket. Från och med vecka 31 ska jag, som sagt, försöka få tillbaka vardagsträningen med mer cykling och dagliga promenader också så då lär siffrorna stiga igen. Knappt 4 timmars regelriktig träning på en vecka...hm det är långt ifrån de dagar då jag skulle ha minst en timmes träning om dagen...

Ett halvår av träning

Idag har det då gått ett halvår sedan jag startade mitt nya liv (man kan väl vara drastisk och säga så) och resultatet av första halvåret, viktmässigt, får jag imorgon. Tig halvårsbilder i morse och äntligen ser kanske även jag resultatet som alla andra också ser. På senare tid har jag liksom ansett att magen inte alls blivit mindre utan större etc etc. Men när jag jämförde dagens bild med den för två veckor sedan så såg jag skillnad. Bra skillnad. Det var liksom ingen "extra mage" längst ner utan den gick typ jämt, inte smalt men jämt.

Nu ska jag snart fixa en god frukost och sen blir det att plugga i förmiddag. I eftermiddag blir det som sagt gymmet, längtar :).

Det första halvåret handlade om att
- få kontroll över när och varför jag åt och
- få bort sockret och skräpmaten ur dieten och
- börja träna och få det till en vana (jag har tränat förr men har alltid fallit ifrån efter några veckor).
- Gå ner minst 15 kg

Jag måste säga att jag har lyckats med alla tre punkterna. Jag har insett varför jag åt och stoppar numera de tillfällena som var värst när jag känner de är på väg (om de någon gång kommer). Jag lyckades snabbt få bort både socker och skräpmat i början och höll uppe i 12 veckor tror jag. Nu har jag max en gång i veckan som jag ska tillåta mig själv något litet. Det handlar kanske om en liten glass, en liten kaka eller lite popcorn. Det är alltså inget godis, chips eller McD jag snackar om. Träningen har jag också lyckats få in i vardagen. Jag går på gymmet 2-3 gånger i veckan (så fort jag har en ledig dag). När sommarjobbet sen är över på fredag ska jag försöka få in vardagsträningen med promenader och cykling oftare också. De sista tre veckorna innan jag och Mathias ska ut och cykla ska i stort sett bara handla om hemmaplugg och träning så det ska nog bli bra.

Målen för andra halvåret? Hm...kan skriva ner lite tankar här kanske.
- Få tillbaka bra kalorikoll och planera dagarnas måltider bättre
- Få in gymrutin med träning 3 dagar i veckan och minst ett gruppass.
- Återuppta löpträningen så fort ryggen tillåter
- (Galen)cykla Skåne Runt
- Gå ner minst 10 kg

Att jag har sänkt viktmålet beror på att jag redan har gått ner "de lätta kilona". Nu när det finns färre kilon att ta av räknar jag också med att det kommer bli svårare. Gymmålet hoppas jag blir enkelt. Styrketräna där 3 ggr i veckan gör jag ju redan men nu har jag slängt in ett gruppass i veckan också. Det är mest för att socialisera mig :P. Sitter man och pluggar på distans konstant kan det vara bra att träffa lite folk ju :).

        
jan/feb 2011            24 juli 2011

Introducera Mathias till gymmet (och ömma muskler;))

Idag var det hur lugnt som helst i affären. Fick höra att det är den lugnaste dagen denna månaden. Dels är det lördag och dels är det sista handelsdagen innan löning. Blir full fart på måndag då alltså när alla får pengar. Sen ska det komma varor också, måndag eller tisdag så blir nog att göra.

Ikväll blir det att gå hem till föräldrarna och äta middag och imorgon sova läänge. Sedan blir det in till gymmet och introducera Mathias till lite vikter. Får se om han klagar på ömma och ofunktionella muskler på måndag ;) Ska bli skönt med lite träning igen. Sista dagen på första halvåret av viktnedgången så ska verkligen ta i och svettas ut det sista kilot ner till 20kilosmarkeringen.


En ledig dag kan vara underbar

Snart dags att åka in och jobba igen då. Det var himla skönt med en ledig dag igår. Först och främst för att Mathias var här över natten:). Sen åt vi frukost vid den tid jag annars skulle väntat på bussen och så åkte vi inte in till stan förrän tio över elva. Han åkte hem och jag åkte till gymmet och tränade. Var hur nice som helst där, inte alls mycket folk och jag tog verkligen i så mycket jag orkade på varje maskin. Sen blev det 30 minuter på crosstrainern också innan jag gick och duschade. När man har tränat så hårt är det hur skönt som helst att ställa sig i en varm dusch direkt. Det känns som om att man får igen för allt slit man nyss genomgått och det gör det värt det.

Sen blev det kalas för ena syrran och det blev lite rabarberpaj. Hm, lite mycket rabarberpaj ansåg min mage senare på kvällen...får se hur det slår ut på vågen på måndag men innan jag vet det tänker jag inte må dåligt över det.

Idag blir det som sagt jobb och så även imorgon. Verkar som det ska bli skitväder så får se hur mycket folk som är i stan. Scouterna har börjar anlända inför World Scout Jamboree som börjar snart så det går nog en del souvenirer iaf, åtminstonde två olika scoutgrupper varje dag. Har fått reda på att jag ska jobba på måndag också så blir ännu tightare med skolarbetet nu...får väl stänga in mig i lägenheten vecka 31-33 så jag hinner få allt klart. Tur man kan pausa med lite träning ibland också. Sen blir det ut och cykla den 19 augusti så innan dess måste allt vara klart. Inte bara skolan utan alla cykelförberedelser också.

Nä, dags att fixa klart jobbmaten, packa väskan och slöa lite granna.

Sista dagen på 3-dagarspasset

Har haft ett 3dagarspass på jobbet som tar slut idag, sen är jag ledig imorgon och så jobbar jag fredag och lördag. Denna vecka blev det verkligen mycket jobb. Inget jag klagar över eftersom jag trivs där men har skolarbete också ju så blir lite stressigt denna sommaren...

Ikväll kommer iaf Mathias lagom tills jag slutar jobba och är här över natten :). Sen åker han hem imorgon samtidigt som jag ska åka in och träna och på eftermiddagen har en av systrarna kalas. Ska försöka vara hemma vid typ 6tiden igen så jag får kvällen ledig och lugn.

Träningen igår gick väldigt bra. På styrkan kände jag verkligen jag tog i så tunga vikter det verkligen gick och jag är glad att jag är mer tränad nu, annars hade jag haft ont överallt idag:P. Kan nog öka vikter på ett par till av maskinerna imorgon också :). Körde bara 25 minuter i full fart på crosstrainern efteråt dock för att jag skulle hinna med bussen och slippa vänta en timme.

Aja, nu är det dags att fixa matenoch sedan sticka. Snart en dags ledigt :)

Invägning vecka 29

Startvikt: 111,2 kg
Målvikt: 68 kg

Nuvarande vikt: 92,0 kg
Viktnedgång sedan förra veckan: 0,5 kg
Viktnedgång totalt: 19,2 kg

BMInedgång totalt: 7.0

Kvar till mål 2: 2,1 kg
Kvar till målvikt: 24 kg

Puh...jag trodde verkligen inte att jag skulle ha gått ner denna veckan och definitivt inte att jag skulle ha gått ner ett helt halvkilo :).

Det här med nytt perspektiv är knasigt. Jag menar, innan jag började med den här resan kunde jag läsa i tidningar om kvinnor som gått ner 8,12, eller till och med 15 kg (mer ibland också men då under en längre tid) och jag kunde bli skitimponerad. Men nu när jag själv gått ner drygt 19 kg (och snart 20 :)) så känns de siffrorna inte alls så stora. Visst ser jag lite skillnad på mig själv men inte så mycket som andra ser. Och det bidrar ju till intrycket att 19 kg inte är så stora siffror för jag ser ju knappt var de försvunnit ifrån men tja...någonstans har de väl suttit.

I alla fall. Eftersom jag innan såg till och med 10 kg på ett år som ouppnåeligt och nu knappt imponeras av mig själv som gått ner drygt 19 på ett knappt halvår så befarar jag lite att jag knappt kommer vara så stolt över mig själv som jag borde vara när jag väl är i mål. För dit kommer jag. Det känner jag.

Halvårsmarkeringen nästa vecka...So lets make this week really count :)

Träning vecka 28


Ja jag skryter verkligen inte med någon bra vecka träningsmässigt (eller matmässigt heller för den delen). Det här har nog varit en av de sämsta veckorna so far alltså. Jobbigt när man aldrig har tid eller ork att träna ju. Lyckades komma iväg till gymmet 2 dagar denna veckan och det var nästan den enda egentliga träningen jag fick. Kommande vecka lär det bli sämre...ser bara en dag jag kan gymma då jag jobbar alla andra dagar. Kommer hem alldeles för sent och för trött för att orka träna något alls. Dock är det lite träning på jobbet med spring och lyft fram och tillbaka och min vikt brukar ändå hålla sig något sånär i schack de veckor jag jobbar mycket så förhoppningsvis ska inte vågen göra alltför mycket narr av mig imorgon...

Matmässigt då? Tja humör/deppmässigt har veckan inte alls varit bra. Snarare tvärtom. Det fanns ju småkakor bakade i huset förstår ni och i ett huj hade jag ätit upp 3-4 stycken av dem. Efteråt mådde jag så illa som nog berodde på ovanan av kakor helt plötsligt, dåligt samvete och äcklande gentemot mig själv försökte jag spy upp det igen (för skrämda läsare kan jag dock påpeka att det var första gången jag ens försökt och att inget ens kom upp plus att jag blev utskälld av Mathias för det...). I helgen var det så dags igen. Jag har fått påpekat för mig att jag kan äta popcorn. Att popcorn inte är så onyttigt och att om man ska äta något snask så är det popcorn. Mhm...men de som sagt det visste inte att jag denna helgen skulle på bio och dessutom vara hos Mathias där det fanns en hel 3pack Micropop i skafferiet. Kort sagt, jag mår skit. Magen är orolig och vågen lär inte vara min vän imorgon. Med de orden och planen att gå och veckohandla härnäst lämnar jag biktbåset for now... 

Fullt fläng på crosstrainern

Det blev fullt fläng på crosstrainern idag. Tänkte först att jag skulle trampa mig igenom hela "Worlds strictest parents" som började på 4an lagom till dess men klarade typ 40 minuter av det. Körde ju samtidigt i takt till låtarna i högtalarna och det var ganska högt tempo i dem. T.ex. In the club, How do you do (Roxette) etc så var genomsvitt efter 40 minuter. Då hade jag dessutom kört ca 45 minuter styrketräning innan också så kände mig ganska nöjd efter det.

Väl ute på gatan regnade det så var inte superpigg på att leta upp ett lunchställe på stan. Hade ju tänkt gå inom tivolit också men de öppnade inte förrän 13 (som jag kom på då jag redan var igång med träningen) och jag var tillbaka i centrum typ 12. Hade ingen lust att gå och dra i regnet i en timme. Nä, sticker inom tivolit imorgon kväll en sväng efter jobbet istället.

Skönt att vara hemma i god tid också. Precis tagit lite yoggi och cornflakes och hinner lägga mig och vila en sväng innan jag ska börja plugga. Ska börja plugga vid typ 3 så kombinerar plugg och tvätt mellan 4 och 8 och ska vara klar med allt lagom till semifinalen senare ikväll (20.45 för de intresserade).

Vilodag? Pyttsan, massa att göra

Skönt med en ledig dag emellanåt. Har jobbat måndag (halvdag) och hela dagen i går och sen ska jag jobba heldag både torsdag och fredag så skönt med ledigt idag. Hade dock helt glömt bort det då jag vaknade av alarmet klockan 7 i morse. Oj, nu måste jag upp på en gång, inte snooza nu etc etc. Kom dock på innan jag hann kliva upp att jag faktiskt var ledig idag och anledningen till att alarmet var satt så tidigt var att jag har en del att göra idag. Men det var två svettiga minuter...

Aja, första punkten är avklarad iaf, städningen av buren. Har bokat tvättid mellan 4 och 8 ikväll så det blir innan Sverige-Japan i Fotbolls-VM och under tiden kan jag plugga. Nästa punkt blir att åka in till stan och träna. Sådana dagar är trevliga, då jag kan åka in och bara träna och sen åka hem igen, inte göra något annat om jag inte känner för det (ex. jobba, handla, åka till skolan etc). Bara in och sen hem igen. Det blir så liten väska med :P. Fast idag tror jag att jag ska gå en sväng på Kristianstaddagarna innan jag åker hem igen. Det ska tydligen regna imorgon så planen att gå då verkar skita sig.

Kanske blir lite träning efter jobbet imorgon kväll också. Hade ju egentligen tänkt ta en powerwalk el. något sånt då men är man ändå i stan så...får se hur trött jag är efter först bara...

Snart dags för träning som sagt och blir både styrketräning och crosstrainern idag också. Full styrka och försöka en timme (minst) på crosstrainern. Det vill till att det iaf är något hyfsat på tv:n då så man inte blir helt less på att trampa där. Det är lätt och kul men det underlättar om man slipper stå och trampa i ingenmansland, lite underhållning gör det hela lättare och man kan trampa ett helt program utan att man tänker på det.


En förkylding på gymmet (som ändå var ganska stark:P)

Tog det lite lugnare på träningen idag eftersom jag är förkyld men gick ändå inte under min nivå (dvs jag tog det inte medvetet För lugnt). Blev hela styrketräningsprogrammet på 40 minuter och där kunde jag dessutom öka vikten på ett par av maskinerna, blir nog ökning på några till nästa gång. Sedan blev det full fart på crosstrainern i 20 minuter innan jag gav mig.

Jobbar 4 av 5 vardagar denna veckan så får verkligen planera för att få in skolan och träningen runt det.

Måndag: Jobb, gym + crosstrainer ca 60 min, plugga
Tisdag: Jobb, power walk ca 40 minuter, konsert
Onsdag: Gym + crosstrainer ca 80 minuter, städa, tvätta plugga
Torsdag: Jobb, lång promenad i lagom tempo ca 80 minuter
Fredag: Jobb, till Malmö (Harry Potter?!) träningsvila
Lördag: Power walk ca 40 minuter
Söndag: Lång promenad i lagom tempo ca 60 minuter

När man har haft en bra invägning så njuter man av det typ en timme. Okej, jag är fortfarande glad över den men har redan börjat se fram emot nästa och hoppas att den också ger ett bra resultat. Nä, dags att laga middag (till ikväll) och lunch (till jobbet imorgon) innan jag placerar mig framför datorn igen, och för att plugga denna gången.


Invägning vecka 28

Eftersom jag inte skrev in min invägning förra veckan får jag väl avslöja att jag vägde 94,7 då och alltså hade gått upp 1 kg den veckan. Inte nu dock :)

Startvikt: 111,2
Målvikt: 68 kg

Nuvarande vikt: 92,5 kg
Viktnedgång sedan förra veckan (94,7kg): 2,2 kg
Viktnedgång totalt: 18,6 kg

BMInedgång totalt: 6,7

Kvar till mål 2: 2,6 kg
Kvar till målvikt: 24,5 kg

Jag börjar således närma mig hälften :). Om 2 veckor har jag hållit på med träningen och det i 6 månader så vi får se hur mycket jag gått ner då. Fortsätter jag så bra som det gått med vägningen idag så kanske hälften...:)

Hade dock inte helt rätt diet denna veckan så att jag gått ner så mycket är jag helt överlycklig (och väldigt förvånad) över. I måndags blev det nämligen en mjukglass, i onsdags en bit hemlagad blåbärspaj och igår en magnum... Nä usch och fy. Har sagt till mig själv att jag Kanske en gång i veckan någon liten isglass eller så men absolut inte 3 ggr!!! Nä det får verkligen bli bättring på det denna veckan!

Träning vecka 27



Tja inte den bästa träningveckan jag har haft, även om den började väldigt ambitiöst... Tanken är att jag ska bli bättre på att få inplanerat min träning denna vecka. Gymmet ska besökas 2 gånger (idag då jag jobbar halvdag och på onsdag då jag är ledig) och övriga dagar ska det promeneras och cyklas. Ska försöka att både köra styrketräningen på ca 40 minuter idag + ett crosstrainerpass på ca 60 minuter men eftersom jag är ganska förkyld för vi se hur det går. Kommer i alla fall inte köra lika full fart idag som förra gången.


Min galna idé avslöjas

Då har jag kommit lite längre i planeringen av min galna idé så tänkte avslöja den nu.

Jag ska mellan 19-29 augusti i år cykla Skåne runt. En runda på ca 52 mil... Under den tiden kommer jag samla in pengar till Barncancerfonden. Det kommer (förhoppningsvis) sitta affischer om detta i någon affär i varje ort jag stannar i. Man kan välja att följa den här länken Cykling för Framtiden om man vill skänka en klumpsumma på en gång eller kontaktar man mig, meddelar sina kontaktuppgifter och även hur mycket pengar per mil de vill satsa på mig (det är ju faktiskt inte säkert att jag orkar hela rundan...).

Exempelvis så väljer man att satsa 5 kronor per hel avklarad mil och så klarar jag hela sträckan = 260 kronor att betala in sedan. Då följer man efteråt länken ovan och skänker den summa pengar det blev. Där kan man själv välja om ens namn ska stå med eller inte.

För att följa (planeringen också men framför allt) rundan kommer jag lägga upp ytterligare en blogg men mer information och adress till denna kommer senare. Där kommer jag lägga upp min resinformation (sträckan jag ska cykla), väderinformation, krämpor etc etc.

Det var nog allt just nu i alla fall. Imorgon drar sommarperioden på jobbet igång så mindre tid över till planering och sådant då så skönt att man har gjort det mesta redan nu. Nästa del blir att planera och skissa på affischer som ska skickas ut.

Första bikinidoppet på evigheter



Första gången på länge länge som jag haft bikini och velat haft det dessutom :) tycker dock att låren ser lite för tjocka ut :P så får träna de mer på gymmet. Magen är på g inåt men är lite i vitaste laget...


Jag skulle kunna bosätta mig på gymmet

Pga av dålig invägning i går så lägger jag inte in resultatet denna veckan. Jag lägger ju in det ändå på min tabell på väggen men inte här. Så glädande var liksom inte resultatet och så lätt har jag inte att dela med mig av mina dåliga resultat ännu. Jag och Mathias var ju ute och firade vår 1årsdag i fredags och då blev det en liten bit kladdkaka till efterrätt. Sedan i helgen var vi på Nostalgia Festival i Blekinge och det blev ganska oregelbundet med maten och så...inget onyttigt dock vill jag poängtera utan bara fel och oregelbundet så det blev svårt att hålla reda på.

Aja, det dåliga viktresultatet påverkade ju humöret en del igår och jag undrade om jag faktiskt skulle klara av att gå ner allt jag behöver. Tänk om jag fortsatte att gå upp, då skulle jag ju snart vara tillbaka där jag började igen. Så tror det är väldigt bra  att jag vet vad som gick fel förra veckan. Då blir jag ju inte hyperhysterisk och tänker att jag kommer fortsätta gå upp vecka efter vecka. Det ska bli så himla skönt när jag är under 90 kg. Då har jag gått ner mer än hälften (89,5 typ) och har ju "bara hälften" kvar. Den första hälften har ju, enligt mig, gått väldigt snabbt. Detta är ju dock när jag är under 90 och det är jag inte än...

Träningen igår och idag har gått skitbra iaf :). Igår började jag med 30 minuters crosstrainer och 10 minuters cykling. Sedan tröttnade jag på kondition så körde mitt styrketräningspass på ca 40 minuter istället. Efteråt vart jag helt slut och trött och darrig i armarna så svårt att snacka i telefon. På eftermiddagen var jag hos ena syrran och lilla skrutten och där sov jag typ 3 timmar...man blir himla trött av det här vädret och träning. Sedan hade jag ändå inga problem att somna på kvällen (hm vid halv 1 när Navy CIS var slut...).

När jag kom till gymmet idag kastade jag mig upp på crosstrainern och började egentligen i ett alldeles för högt tempo. Tänkte att jag nog inte skulle orka mer än typ 30 minuter. Men sedan kom jag in i rytmen och tröttheten i benen var inte så märkbar. Är skönt att kunna se på tv:n samtidigt ifall det är långtråkigt att trampa på där i sitt ingenmansland...bestämde mig för att trampa i takt till lite låtar på radion också. I snitt trampade jag ungefär 550 kcal i timmen men när så Saades Popular kom igång gick det upp i 630...mer sådant tack :). Maxpulsen idag låg på 160 (också under Popular). Sammanlagt idag blev det 60 minuters crosstraining och 541 kcal brända :). På något konstigt sätt känner man sig fruktansvärt nöjd med sig själv när svetten bara rinner av en :P ;)


Träning vecka 26



Eftersom jag gjorde tabellen på funbeat en dag försent (dvs igår och inte i söndags) så fick jag med gårdagens träning i tabellen också men det spelar ingen större roll.


RSS 2.0