A little catch up to do

Det har verkligen varit fullt upp de senaste dagarna och snart dags att sova nu så blir mest lite check-up-jag-håller-på-ännu nu på kvällen.
 
I lördags var hela familjen hemma hos våra föräldrar och fikade lite och sen var vi inne på Rose Garden i Kristianstad och Supreme Mongolian Buffé. Hiimla gott och mättande (och onyttigt:P). Konstigt nog var jag jättehungrig halv åtta morgonen efter igen.
 
I söndags (igår alltså) skull jag och Mathias <3 på dopet för min bästa väns dotter. Alla kom dit i tron om att det endast var det och blev så glada och överraskade då vi fick reda på att de passade på att gifta sig på samma gång. Mysigt. Tårar. Spontant tal vid middagen. Flytande Dumledricka.
 
Igår var också sista dagen innan julafton som jag tillät mig att äta något krams/godis etc (hjälp, hur i hela friden ska allt mitt julbak gå...) så smällde till med en Ben & Jerrys Cockie Dough. Men nu räcker det.
 
Idag började jag med en 2,7 km jogging på knappt 22 minuter. Sen blev frukost innan jag stack ner till skolan. Var introduktion till andra delkursen idag och två föreläsningar också. Höll på till 17 och sen hem igen. Vart hemma vid 19.30, åt snabbt middag, stack hem en sväng till föräldrarna igen för att gratta pappa på födelsedagen och överlämna present. Sen hem igen och ta disken.
 
Puh. Och så börjar man 10 imorgon så får åka 8...dags att sova nu känner jag. Fått fixat lunchen och halva frukosten till imorgon så behöver inte stressa med det.
 
Maten idag fixade jag fint :). Gick lite över (keson till eftermiddagsmellis och två clementiner) men ingen skitmat iaf och så var jag ute och sprang i morse som planerat.
 
Maten imorgon ska med funka, mycket fixat redan som sagt. Hade tänkt åka inom gymmet på vägen hem men vi ska nog jobba en del med grupparbete imorgon så ingen riktig koll på när jag kommer hem, precis som på onsdag. Så får bli intervallträning eller så nu imorgon och onsdag.

Man kan ha gränser, men de försvinner

Idag var dagen med lite skräckblandad förtjusning. Under tiden, bara skräck. Efter, (nästan) bara förtjusning.
 
Snackar om pt-benpasset med Lina. Har hört ryktas förr om att det är en riktig mental pärs om man inte är beredd på det och fy faasen säger jag bara. Fick ut massa chockade tårar jag inte visste hade och höll dessutom på att spy i slutet också... :P Efter passet så... tja jag är glad att jag mindes mitt namn och hur man satte ena foten framför den andra. Flera gånger stod jag bara och skakade eller höll på att dratta omkull. Så jag är grymt impad av mig själv att jag kom levande därifrån. Speciellt efter utfall i smithen och benpressen. Massa ångest, skrik och tårar som kom där...
 
Får se hur man mår i kroppen imorgon bara. Får iaf bli en promenad och en liten tur till gymmet med armpass imorgon. Tänkte kanske jogga min 2,5 km runda också men Lina varnade för att jag helst skulle vilja slappa hela dagen och inte orka ta den. Så vi får se.
 
På kvällen ska jag och <3 gå en sväng på bio och coola till det lite med Hotell Transylvanien  :) Avslappnad kväll om något.
 
Nu blir det att kolla det första som ska läsas till nästa delkurs som börjar på måndag (vi har läshänvisningar för denna delkursen, yes!)  och kanske skumma igenom det lite granna. Annars blir det nog lite sovmorgon och mest ta det lugnt. Skönt för det var såå länge sen.
 
Speciellt efter passet idag känner jag det behövs en dag med lugn och ro. Märkte vilka gränser jag hade men också att de inte spelar någon roll. Att misslyckande för mig förr var att tex tappa övningen. Nu är ett misslyckande för mig att tappa övningen och Inte Ta Upp Den Igen. Ramlar jag eller så, så upp igen och avsluta det! Det krävs så mycket inre energi, massa inbygda agressioner och uppdämda frustrationer för att gå in med rätt inställning och fixa det. Men, som Lina sa, går jag in med inställningen att jag är klen och dålig så är det klart jag inte fixar övningen. Går jag istället med killerinstinkt och jäklar anamma så är chansen flera ggr större att jag fixar det och vikterna blir så mycket lättare.
 
Det är inte bara musklerna som lyfter, drar och pressar. Det är så mycket historia, rädsla, agressivitet och besvikelse som hjälper till att skapa ett mycket starkare jag som inte tänker ge upp eller ta någon jädra skit what so ever!

Bakläxan - check!

Så i morse efter frukost skulle jag då ta mig ut på min 2,5 km runda, det jag inte fixade igår kväll. Jag ska erkänna att jag var himla nära att sjappa halvt idag med och istället ta gårdagens kvällsrunda 3 varv. Det hade ju blivit rätt sträcka (plus avslutet på varje runda innebar en superäcklig uppförsbacke) men tänkte att hade jag bestämt mig för hela rundan skulle jag banne mig springa hela rundan också.
 
Och det var inte så jobbigt som jag föreställt mig. Hade hela tiden ett mantra i skallen "du dör inte, du har inte svimmat än" som fick mig att fortsätta och det hjälpte verkligen. Visst okej jag vart helt slut när jag kom i mål men jag hade klarat att springa hela och tiden var bara ca 2 min från min bästatid på rundan (som jag satte mitt i min löparhajp i somras...) så helt omöjlig känns inte rundan nu:). När man första gången man springer den på ett par månader klarar hela, då känns den liksom bara rolig :) Det blir på't igen imorgon tror jag och kanske försöka förbättra tiden lite. Med tanke på att jag ska försöka springa 2,5 km ca 4 ggr i veckan så borde jag (på de dryga 50 dagar som är kvar av HGD 2,5) kunna kapa ner till kanske 15 minuter på den :)
 
Direkt från joggingturen bar det av in till gymmet. Idag blev det fokus på överkroppen med axlar, bröst, armar, rygg och core. Ajaj kan man väl sammanfatta det som. Avslutade passet med 15 min på crosstrainern med 80% av maxpulsen. Så allt som allt är jag nöjd med dagens träning. Får ont, blir trött men vilken schwung i stegen man har när man går från  gymmet :)
 
Nu blir det lunch, dusch och sedan tentaplugg resten av dagen.

Bakläxa på en gång

Usch, jag ger mig själv bakläxa redan första dagen :(.
 
Skulle ju varit ute och sprungit min 2,5 km runda nu. Och jo visst, jag började springa men slutade med en runda på endast 800 meter!!! Fy fasiken vad uselt säger jag bara.
 
fast mest kasst är inte längden på rundan utan min inställning under tiden. Jag hade visst orkat springa mer för efter en bit var det inte alls lika jobbigt som i början. Jag hade kunnat ta samma runda minst ett varv till, det kände jag. Så varför slutade jag då springa?
 
Jo för jag tyckte det var lite jobbigt (usch, fler än jag som hör det nonchalanta i den meningen...?).
 
Jo, det var lite jobbigt.. okej... OCH?!?!?
 
Kan riktigt höra Lina säga åt mig att fortsätta till failure och sedan resa mig upp igen. Att inte vara rädd för att faila. För man blir så mycket starkare när man gör det Men Ändå Fortsätter.
 
Bakläxa här big time!
 
Hade inte ens så ont i benen som jag trodde jag skulle få...
 
SÅ! Nu blir det att fixa middag. Men imorgon är det jag som ska ut och springa innan jag sticker till gymmet. Jag ska ta mig runt 2,5 km runda. Vette tusan om jag kommer fixa det utan att gå men då skiter jag i det. Så länge jag inte drattar ihop på stället eller spyr ska benen fortsätta. För imorgon ska jag köra till failure. Och. Fortsätta.

Redigerad frukost

Har redan fått redigera lite i mitt kostschema för frukostarna på mina återhämtningsdagar (denna veckan är det mån, ons och fred). Ganska precis nu börjar jag bli hungrig och fast det bara återstår en halvtimme tills jag får äta igen så vill jag justera lite på frukosten.
 
Nu äter jag ju två delikatessknäcke med 1 kokt ägg på var. Istället kommer jag ändra till wasa husmans (45 kcal/skiva istället för 30kcal/skiva) som är tjockare och mer mättande. Jag kommer dessutom öka antalet knäcke och ägg till 3 st. Därför kommer jag skippa juicen (som jag egentligen bara slängde in för jag behövde kalorier och juicen...tja den mättade inte så mycket).
 
Filen och frukten kommer jag behålla som den är.
 
Så resultatet blir då:
Nuvarande frukost ligger på 559 kcal, 25 g protein, 65 g kolhydrater och 23 g fett.
 
I fortsättningen kommer den ligga på:
619 kcal, 31 g protein, 60 g kolhydrater och 27 g fett
 
Vilket jag tycker är en helt ok förändring. Det blir liite över kalorimålet men inte så mycket. Dessutom ökar jag i protein samtidigt som jag lyckas minska kolhydratmängden.
 
Väldigt nöjd med mig själv :)
 
Nä nu blir det att skala lite potatis till middagen ikväll, sen hänga upp tvätten och så fixa lunch :)

Nytt sätt att se på saker, aha kallas det

Puh vilken lördag det var. Idag är jag glad att jag överhuvudtaget kan röra mig ;)
 
Vi började vid klockan 11 med att gå igenom vår ungefärliga kost, våra mål och syften med tränigen etc. Sedan gick vi igenom övning för övning väldigt grundligt. Både med vilka muskler som tränades, hur vi skulle stå, bålstöd, hur det kunde bli om vi gjorde fel och allt det. Kom på mig själv med att tänka på varje övning hur mycket fel jag har gjort innan. Kom också fram att, precis som Lina sa, så kommer jag inte behöva lika tunga vikter i fortsättningen då jag kommer köra med rätt teknik nu och det blir minst lika jobbigt. I biceps kör jag nu tex med en 4 kg istället för 7-8 men fasen vad jobbigt det är.
 
Och då jag kör med lättare vikter minskar risken för förslitningsskador men jag kan få väldigt bra resultat ändå för jag kör med Rätt Teknik. Fick med mig 15 övningar hem i huvdet (egentligen 16 men vi kom fram till att bänkpress inte var något för mig då jag var lite för obalanserad och ska köra med hantlar istället) som jag skrev ner vad jag skulle tänka på kring. Även tre olika typer av utförande (periodisering, pyramidset och dropset) som jag ska sätta på de olika övningarna, hålla de ca 6 veckor och sedan byta utförande.
 
Vi snackade också en del om kosten och jag kom fram till att det nog funkar bättre för mig med 3 större mål mat om dagen än 3 huvudmål och 2-3 mellanmål. Detta för att jag nog kommer kunna hålla mig mätt i alla fall (nu kommer mina mål ligga på 600 kcal istället för ca 3-400). Dessutom har jag en tendens att vid mellanmål äta mer än vad som var tänkt för just mellis är en så "luddig" benämning för mig. De är inga som är huggna i sten. Men har jag 3 mål mat om dagen, punkt! Så har jag det och sen ska jag helt enkelt inte äta mer. Frukost, lunch, middag, stopp.
 
Idag började jag med 200 g fil med kiwi och vindruvor, två knäckebröd med 2 kokta ägg och så ett glas apelsinjuice. Ca 550 kcal.
 
Nu blir det att trotsa regnet och ge mig ut på intervaller. Blir att ta hjälp att cykelvägens lyktstolpar och så avsluta med en riktigt rälig uppförsbacke!

Oboy som avslutning på en reedit grym dag!

Snacka om att det har varit en helt okej dag idag alltså :)
 
För det första har det blivit väldigt mycket träning och sånt är ju alltid trevligt. Passade dessutom på att väga mig när jag var uppe i huset och har lyckats gå ner 1,3 kg sedan i söndags morse :). Snacka om att jag är nöjd. Det känns verkligen som jag äntligen prickat både träning och mat nu så gäller att hålla i det här så kan det gå riktigt bra i framtiden.
 
Var inne på mrl och spinning ikväll och det var med riktigt kul. Lyckades bränna hela 1630 kalorier idag!! Åt bara 1715 så tror jag kan unnan mig ett glas oboy innan läggdags ;). Som belöning en dag då man varit så in i helskottas bra bara :)
 
Imorgon blir det start med magträningen igen, sen en pw. Ska inte gå ut lika tidigt som idag tror jag för det skulle vara nermot minusgrader tidigt imorgon... Får blir ut vid 8-tiden och 60 min pw. Sen en pw vid lunch också och så 55 min spinning på kvällen. Lär bli mycket bränt imorgon också:)!

Tentaplugget startar tidigt

Dagen har börjat riktigt bra :) Hade ställt klockan på 05:45 och snoozade 10 min. Sen blev det upp och köra magträningen jag planerat. Tog 15 min, ingen jobbigt lång tid liksom så lagom att börja dagen med. Efteråt blev det ordentligt påklädning (endast 2 plusgrader ute) och ut på pwn.
 
Det var riktigt mörkt när jag gick ut men efter typ 15 min började det ljusna. Hade ju kunnat ta mina skogsrunda men mina ben var huur sega som helst så pallade bara 30 min. Menmen, det var ju min ursprungsplan också så ingen fara på taket :)
 
Nu har jag precis fått reda på att dagens seminarium är inställt pga sjukdom så blir till att börja med tentaplugget idag istället för imorgon. Ska sitta nu först mellan 08.30-12.00. Sen ut på lång lunchpw deluxe igen :). Sedan plugg igen mellan 13.30-15.00. Sen blir det lite tidigare in till gymmet så jag hinner med lite egen styrketräning innan MRL och Spinningen. Ikväll blir det en pw efter middagen också men kanske bara en 20 min typ. Mest bara så jag kommer ut.
 
First up: Sekretessboken.

Morgondagen startar 06.00 med magträning följt av 60 min pw

Det blev sammanlagt 110 minuters Pw idag uppdelade på 30 + 50 + 30 min rundor. Känns helt ok och lagom :). Fick ju dessutom in lite utfall också så lite variation snackar vi iaf.
 
Imorgon blir det tidig start med magträning och sen morgonpw i soluppgången. Verkar bli klart och kallt inatt så nog riktigt härlig runda då. Ska se till att iaf kunna lägga 60 min på den om jag vill (dvs inte gå ut för sent när solen redan är uppe, what's the fun in that liksom:P?). Sen blir det en tur ner till Lund för opponering följt av MRL-pass på gymmet vid halv 5 och Spinning klockan 5. Hinner nog med en pw efter middagen vid sju också ;).
 
Ska som sagt börja på mer magträning nu och kör igång med ett pass jag hittade här hos Lina.
4 olika övningar som görs i set om 10 reps 4 rundor. Ska försöka fixa det innan pwn så jag är pigg och igång och inte segar mig runt halva rundan (kan la vara lite svårstartad på dagens första pw).
 
Aja, nu blir det sängen.

LunchPw deluxe

Då jag var superpepp på att ge mig ut på pwn efter lunch stod regnet tungt i backen. Så tusan heller att det skulle få hindra mig! Klädde på mig tjocktröja, vindjacka, leggins, joggingbyxor, dubbla strumpor, scarf, mössa och handskar. So ready one can be!
 
Självklart kom det inget regn alls under de 70 minuterna jag var ute och inte blåste det heller. Så man kan väl säga att jag var liite för varmt klädd. Speciellt med tanke på alla mina utfall också...
 
Tog nämligen en liten skogspromenad och i varje uppförsbacke tog jag utfall upp istället för vanliga kliv. Blev sammanlagt 200 stycken (40 + 20 + 20 + 40 + 50 + 30) på 20 minuter. Kan ju säga att mina ben är hyfsat möra nu... var helt oförberedd på det så då jag skulle börja gå pw igen efter första uppförsbacken höllt jag på att dratta omkull :P fick bli lite skakskak i bena innan man kunde fortsätta.
 
Nu blir det att läsa ett par artiklar för opponeringen och sedan in på spinningen. Köttbullar till middag ikväll och så avsluta kvällen med ytterligare en pw och lite mer artiklelläsning :).

#Mental notes

#Mental note: Bara för att det är mysigt med soluppgången betyder det inte att det Inte regnar och blåser
 
#Mental note 2: Bara för det betyder det inte att du Inte ska ut och gå!
 
#Mental note 3: Get Your Ass Off The Couch!
 
Jag var faktiskt ute men kände nästan fö ratt vända hem efter 5 minuter. Men lite bit ihop, bestäm dig (och ett tillfälligt uppehåll i vindbyarna) gjorde att det inte kändes så hemskt så jag var ute på min planerade 30 min pw:) och känner mig riktigt grym.
 
Till frukost blev det gröt, 1 ägg och en avocado. Riktigt skön start på dagen. Och nu vet jag att jag minsann kan ut och gå fast det regnar, inte dör man av det :). Blir som sagt en pw vid lunch också (hur länge är inte bestämt än) och så spinningpass ikväll :)!
 
Ska försöka börja varje dag (då jag börjar tidigast 10.00 nere i lund) gå ut minst 30 min pw varje morgon och dessutom gå en pw efter middagen på kvällen också. Efter kvällspwn är det ätstopp för kvällen så jag inte stoppar i mig något jag inte kan förbränna innan läggdags sen.
 
Nu blir det handling och sedan plugg.

"Bara" tentan kvar nu då

Äntligen har vi fått skickat in artikeln till skolan så nu är den uppgiften ur världen. Nu är det bara opponeringsseminarium imorgon och sen är det bara tentan nästa vecka kvar på denna delkursen.
 
Ska börja morgonen med 30 min pw och frukost. Sen ner och handla en sväng med mamma. Efter det blir det läsning inför imorgon, lunch (med tilhörande 30 min pw), lite mer plugg och sen in till stan. Ikväll blir första gympasset sedan förkylningen slog till förra helgen och går ut hårt med spinning :).
 
Aja nu ser jag solen börjar gå upp så dags att dra på sig skorna :)

Denna vecka ska allt sättas, precis som förra :)

Nu har det gått en vecka på den nya vägningsomgången och blev ingen vägning i morse. Kan bero på att jag nådde mitt mål som jag satt för förra helgen och då denna veckan inneburit förkylning och utebliven träning ville jag inte sabba min inställning som jag fått.
 
I september hade jag en vecka, sista, där jag satte allt. Både maten och träningen. Tre veckor var svajjiga. Nu har oktober börjat med en svajjig vecka MEN jag tänker följa upp den med 3 veckor då jag sätter det. Veckan som kommer är redan i detalj bestämd matmässigt . På träningsfronten blir det 4 gruppass, Sammanlagt 6 timmars pw och dessutom heldag med Lina på lördag :) Kommer bli awesome!!
 
Så vägningen på söndag ska ligga på 1 kg minus om målen ska fortsätta flyta på som planerat.
 
Imorgon blir det ner till Lund och skriva, skriva, skriva på artikeln med hjälp av intervjun som nu är renskriven. Själv tänker jag vara på plats vid halv tio och förhoppningsvis på väg hem vid 5 igen. Tisdag är det hemmaplugg som gäller, onsdag redovisning av artikeln och tors-tisd nästa vecka tentaplugg som gäller. Blir mycker pws i samband med det, minst 1,5 timme om dagen (30 min i samband med frukost, lunch, middag).
 
Walkie walkie walkie

Weekends doings, done.

Sådär ja då ska man vara färdig nu då.
 
Matlådan till imorgon är fixad, intervjun är äntligen färdigt renskriven, det är städat, diskat och tvättat. Och jag har hm... 3 timmar tills jag ska lägga mig. Bra marginal måste jag säga :).
 
Har inte blivit någon promenad än dock för det har regnat i stort sett hela dagen. Sol + en konstant molnhinna som släpper från sig regn, jej...
 
Aja, nu verkar det ha klarnat upp (och blivit riktigt kallt) så blir nog en runda innan sängen iaf :)

Sista förkylningsdagen nu (annars...!)

Vaknade vid åtta och har redan gjort det "jobbiga" för idag, städat buren. Ska ner och tvätta vid tolv, sen städa lägenheten. Men eftersom vi storröjde förra helgen och har plockat undan varje kväll så är det i stort sett bara att dammsuga, städa badrummet och torka golven som blir idag, sköönt (och man känner sig fruktansvärt effektiv:)).
 
Vad mer... hm jo jag ska fixa 2 matlådor till nästa vecka och renskriva klart intervjun från i fredags (har ju tio minuter "eftersnack" kvar att transkribera). Är nog det enda.
 
Skulle varit ute och gått i morse men ösregna så tar det i eftermiddag då det tydligen skulle bli helgrannt :)! Inget gym idag heller dock för förkylningen har inte släppt heeelt ännu. Lite snor kvar i skallen ännu men det går nog över. Men å andra sidan har det varit ganska skönt att inte behöva åka någonstans i helgen så det är inte hel katastrof. Ska dock dit på tisdag, onsdag och fredag och ta igen denna veckans uteblivna träning.

En speciell känsla i kroppen, oftast reserverad juletid

Jag fick faktiskt lite julkänsla när jag vaknde nyss. Let me explain why.
 
Så länge jag kan minnas (det senaste året eller kanske längre) så har nästan varje dag bestått i någon sorts plugg, träning eller jobb som jag ska till och så även på helgerna. Och har jag inte haft något för mig så har jag tatt något för mig för att inte rastlösas sönder (som första och andra helgen i höst). Den enda tiden jag tillåtit mig själv (inte haft så mycket att göra) att ta det lugnt har varit under julen.
 
Döm därför min förvåning när jag idag vaknar upp och inte har något stressat skolmoment som ska göras, inget jobb, inte ens gym inplanerat. Jag vaknar upp med vetskapen att jag ska en sväng till bibblan, jag ska gå en promenad och jag ska städa marsvinsburen. Inget annat. Och jag känner mig inte stressad, inte rastlös. Utan bara helt nöjd med det. Den ovana känslan jag bara brukar få under juletid.
 
Så jag var helt bombsäker på att få se snö utanför fönstret, känna doften av nejlikor från apelsiner och känna en lite kylig, knastrig doft av snö (jo jag hävdar bestämt att kall snö har en speciell doft) kila in genom de minimalt öppna fönstren.
 
Och så var jag gaalet sugen på risgrynsgröt med en fet kanelstång i :)!

Nu går jag in på andra andningen

Näpp det blev inte direkt i säng vid hemkomst som jag tänkt mig... men med tanke på att jag bara sov 3 timmar natten till idag, varit igång sedan 5 i morse och inte ätit speciellt mycket idag är det märkligt jag inte mår sämre/är tröttare/är mer halvdödare :P
 
Intervjun innan gick bra i alla fall men var hur trött och hungrig som helst! Hade ätit typ en banan och en drikyoggi fram till jag kom hem till affären vid kvart över fem... jikes.
 
Blev ca 60 min ljudupptagning på intervjun så vi ska transkribera hälften var. Har fixat 25 min nu men ser snart i kors så får ta resten imorgon eller söndag. Så himla nice att det (+ hämta 3 tentaböcker på bibblan imorgon) är det enda plugget jag ska göra i helgen. Annars bara ta det lugnt och ut och gå.
 
Klart, känner jag för det kanske jag tar lite tentaplugg i helgen också... är ju tenta den 17 okt och ju förr jag börjar läsa om böckerna igen, dess bättre. Blir att komplettera alla anteckningar också till den 15e, skriva ut dem och ha att gå igenom den 16e. Preperation is the key :)!

Såhär trött var det länge sedan jag... *snark*

Jag är så trött. Så förbaskat trött!
 
Igår var jag hemma från skolan för att krya på mig från förkylningen, fick feber på eftermiddagen och vilade mellan 14-16. Sedan var det kört. Jag somnade vid 2 inatt och var tvungen att gå upp klockan 5 för att hinna till 8-föreläsningen. 3 timmars sömn följt av på plats i Lund mellan 8-16. Det är inte att rekommendera kan jag säga... För lite sömn skapar illamående och jag kan knappt vänta tills jag får åka hem, däcka och sova hela lördagen sen.
 
Jag är tydligen för ovan vid att sova mitt på dagen numera. I våras och somras kunde jag göra det. Nuförtiden, tja jag mår bättre men håller ett högt tempo med skola och träning (resorna till och från Lund tar ju sin lilla tid) så jag tränar/pluggar mig helt enkelt förbi min middagslur. Vilket innebär att då jag gick och lade mig vid 22.30 igår hade 2 timmars sömn i kroppen mellan 2-4 på em. Dumt beslut.
 
Nu: hm, har den inbokade intervjun om 3,5 timme. Får börja gå dit om ca 3 timmar. 3 timmar som jag ska hålla mig vaken... hm, lycka till.
 
På intervjun går jag troligen mest på adrenalin men på tåget...ojoj, ska nog åka med hela vägen mot Kristianstad (60 min ist. 30 min) för jag lär behöva direkt akut sömn.

Förkylning status dag 3: Extra hostackompanjemang...

Inget nytt på förkylningsfronten :(
inte lika snorig när jag vaknade i morse men nu har det kommit igång. Dessutom med extra hostackompanjemang ibland. Så blir ingen träning idag heller. Avbokade alla gympass redan i måndags i och för sig då jag var beredd på detta men segt är det likväl. Får bli promenad på promenad, när jag överhuvudtaget ens orkar mig ut på dem...
 
Idag är det dags för lite redovisning så blir till att åka ner och snyta sig igenom den. Är bara 1,5 timme och kanske lite eftersnack inför intervjun på fredag. Jämförelse av frågor, nya idéer etc. Börjar inte förrän 12.30 idag så fick lite sovmorgon, himla skönt:)! Förhoppningsvis kan jag vara på tåget igen senast 15.40. Ska inom bibblan i Kristianstad med och lämna in lite böcker (med förhoppning att kunna reservera dem och hämta ut dem igen lagom till tentaplugget börjar nästa vecka).
 
Aja, nu blir det några lager vaselin på läpparna (och på min nariga näsa), lite mellis och packning av väska.

Nysning på g.. :(

*snor snor* kan man sammanfatta min morgon på. också meningen "hade jag inte feber i morse så lär jag ha det ikväll..." känns också ganska passande.
 
nåväl, nu är jag nere på skolan i alla fall. sov skitkasst inatt men sov som en stock på tåget ner. just nu längtar jag bara tills dagens föreläsning är över och jag kan åka hem igen.
 
egentligen är det lite knas. man ska sova mycket när man är förkyld (har jag hört) men det är ju då som man sover sämst. jag hade grymt svårt att somna igårkväll och att lägga mig och sova när jag kommer hem är nog inte tal om. alla andningsproblem man får som förkyld-och-täppt-i-näsan är inte ultimat för en eftermiddag i sängen :(

Tjock (i halsen) måndag

Får se om det ens blir någon pw idag för är hur hängig som helst. Vaknade strax innan 8 med skitont i halsen, stopp i näsan, slem i halsen och skallabank (heja härligt...). Nej, främst idag blir plugg, ut med sopor, disk och ner med lite i förrådet. Kanske försöka tvätta av lite också.
 
Gäller att hålla kolla på maten extra då jag förbrukar mindre energi idag då. Frukost blev lite lättyoggi med musli, lite äggröra (av äggvita) och en nektarin. Det som är "positivt" med mina förkylningar är att jag sällan blir så hungrig så kan nog stå mig fram till lunch.
 
Lampan i badrummet har gått. Testat att byta glödlampa men inget händer så jippi :( blir att ringa vaktmästarna igen. De har ju fortfarande inte varit här pga de glödande spisplattorna (nej, vi har ingen induktionshäll som Ska glöda) som vi berättade om för en knapp månad sen...

RSS 2.0